Đoković nije prvi favorit za Vilandera, koji je imenovao 3 moguća iznenađenja na US openu

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2016, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković nije prvi favorit za Vilandera, koji je imenovao 3 moguća iznenađenja na US openu

Nekadašnji gren slem šampion, a danas konsultant "Eurosporta", Mats Vilander, nema stav kao Rodžer Federer po pitanju favorita za osvajanje predstojećeg US opena.

Dok Švajarac kao prvog favorita vidi Novaka Đokovića, Vilander smatra, baš kao i Greg Rusedski, da je Endi Mari taj koji će prigrliti pehar u Njujorku.

- Za mene je glavni favorit Mari. Dolazi sa mnogo samopouzdanja posle druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << olimpijske titule, a i u Sinsinatiju je prikazao dobru formu. Ne treba zaboraviti Novaka Đokovića, koji je prvi teniser sveta - rekao je Vilander.

On smatra da Rafael Nadal ne može doći do pehara ove godine na "Flešing Medouzu", a istakao je tri igrača koji bi mogli da iznenade.

- Možda Miloš Raonić, Kei Nišikori ili Marin Čilić - rekao je Vilander.

Na duge staze, ipak, Vilander ne vidi igrače koji bi mogli da ugroze dominaciju onih koji su trenutno u svetskom vrhu.

- Ne vidim ko bi u naredne dve godine mogao da dominira osim Nadala, Federera, Đokovića i Marija. Endi i Novak predvode budućnost tenisa, ostali su iza njih. Ima dobrih mladih igrača, ali nisu njihov nivo - poručio je Švađnin.

US open se igra od 29. avgusta do 11. septembra.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pogledajte koji grad i koju zgradu krasi lik NOVAKA DjOKOVICA

Izvor: medio.rs, 26.Avg.2016

Teniser Novak Đoković stigao je u Sjedinjene Države gde se priprema za poslednji Gren slem u sezonu US Open...On je sa treninzima počeo  u Nju Džerziju, a  najbolji igrač planete je radio u majici sa natpisom "Srbija "...Inače, njegov lik se našao na jednoj zgradi uz natpis..#BringTheLove ...US...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.