Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BALKANSKI OBRAČUN NA US OPENU: Navijač prozivao Tomića, ovaj mu brutalno odgovorio! (VIDEO)

Damir Džumhur napravio je veliko iznenađenje i već u prvom kolu eliminisao Australijanca Bernarda Tomića.

Tomić se tokom meča konstantno prepucavao s nekim iz publike, a onda je sukob eskalirao.
On je, vidno izrevoltiran nepoznatom navijaču poručio: “Staviću ti m… u usta“ a onda dodao “Daću ti nešto novca da se osećaš bolje”.
Posle meča Tomić je objasnio zbog čega je to uradio. Javno se izvinio i istakao da je moguće da su ga vređali zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << hrvatskog porekla.
– Izvinio sam se za ono što sam rekao. Kad je posle prvog seta navijač napustio tribine, navijači su bili srećni, jer je bio dosadan. Govorio je samo negativne stvari. Nisam znao ko je, jer sam se fokusirao na igru. Dobacivali su mi na mom jeziku, srpsko-hrvatskom. Mikrofoni to nisu snimili, kazao je Tomić.
(Izvor:youtube/FolkedTV)
The post BALKANSKI OBRAČUN NA US OPENU: Navijač prozivao Tomića, ovaj mu brutalno odgovorio! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NESTAŠNI AUSTRALIJANCI: Tomić psovao, Kirjos "duvao"

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2016

Bernard Tomić je u porazu od Damira Džumhura jednom navijaču dobacio "Nabiću ti j.. u usta" i "Daću ti malo novca da se osećaš bolje" "MRTVA trka" dvojice Australijanaca za titulu lošeg momka. Bernard Tomić i Nik Kirjos su nastavili sa ispadima i na Ju-Es openu. Bernard...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.