Zvanično - Simeone doveo novog golmana (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Simeone doveo novog golmana (foto)

Novi čuvar mreže na ''Visente Kalderonu''.

Mladi argentinski golman Aksel Verner novi je član Atletiko Madrida.

Ovu vest potvrdio je njegov dosadašnji klub Atletiko Rafaela iz oblasti Santa Fe u Argentini koji se na svom Tviteru pohvalio prelaskom svog čuvara mreže u veliki španski klub.

Ovaj momak ima 20 godina i u Južnoj Americi važi za jednog od najatalentovanijih golmana, a tome u prilog ide i činjenica da mu je agent poznati Žorž Mendeš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Atletiko je za njegov transfer platio oko milion evra, ali se očekuje da naredne sezone ode na pozajmicu u portugalski Rio Ave kako bi stekao iskustvo u evropskom fudbalu.

Informamos que @AxelWerner1 formará parte del plantel del @Atleti. ¡Éxitos en esta nueva etapa! pic.twitter.com/lSWw1iJD6P

— Atlético de Rafaela (@OficialAMSyD) July 26, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.