Zaprosio je devojku usred sestrine proslave diplome i - izazvao porodični rat

Izvor: Press, 30.Jul.2016, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaprosio je devojku usred sestrine proslave diplome i - izazvao porodični rat

Zamislite da vaš brat ili sestra odluče da stanu na ludi kamen. Naravno da bi vas takva vest obradovala. Da postoji mogućnost da prisustvujete prosidbi naravno da bi vam bilo puno srce. Ali ne baš istog dana kad slavite svoju mukom stečenu diplomu.
Foto: Twitter @Igniterr
Pravite se važni pred čitavom familijom, takoreći blistate od sreće. Svi gledaju u vas. A onda šok - posle pet minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << više se niko ne seća da ste diplomirali.
Zašto?!
Egzaltirani su činjenicom da su upravo prisustvovali prosidbi. Koliko je samo tajming bitan, u svemu, a naročito u ljubavi.
Mislite da je nemoguće. E, pa, varate se. Upravo to se desilo sestri Erika Majersa iz Londona koji je objavio snimak prosidbe svoje sada već verenice, Adi Alfe, na Tviteru. I to usred proslave diplome njegove sestre. Samo nekoliko minuta nakon što je njihov otac u njenu čast održao govor. Maestralno ukraden trenutak. 
Kako piše portal "BuzzFeed" Majersu sestra još uvek nije oprostila što je "upropastio" njnih pet minuta slave. (Možemo da se nadamo da se šali, ali samo da se nadamo. Rivalitet među braćom i sestrama je vrlo realna stvar)
A i ko da je krivi. Za nju je sticanje diplome bilo velika stvar i svakako je zaslužila proslavu. 
Naravno, teško je skupiti čitavu porodicu na jednom mestu kako bi im saopštio važne vesti. A kad su već svi na okupu, razumljivo je da želite da uglavite što više trenutaka za pamćenje tada.
Ljudi na društvenim mrežama ohrabruju Majersovu sestru da se veri na dan bratove svadbe. To je po njima jedino fer.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.