Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN ŽIVKOVIĆ I DUŠKO VUJOŠEVIĆ napravili politički dogovor u KAFANI

Lider Nove stranke Zoran Živković postavio je juče na svom Tviteru fotografiju sa bivšim trenerom KK Partizan i aktuelnim selektorom košarkaša Bosne i Hercegovine Duškom Vujoševićem.

Uz fotografiju na kojoj su Živković i Vujošević zagrljeni u restoranu, nekadašnji premijer je napisao “Dule i ja - koalicija #Protiv diktature”.

Pozvali smo Živkovića da ga pitamo šta su bile teme razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa košarkaškim stručnjakom, a on nam je rekao da sa Vujoševićem “nažalost nije pričao ni o vinu ni o košarci, nego o politici”.

- Javnost je upoznata s mojim delovanjem, a poznati su i stavovi Duška Vujoševića. Složili smo se da ne valja ovo što se dešava, da je ova vlast podivljala i pomahnitala i da svi ljudi koji vole Srbiju moraju da sarađuju kako bi došlo do promene vlasti - kaže Živković za “Blic”.

On ističe da je Vujoševićev stav da neće biti član niti Nove stranke niti bilo koje druge partije, budući da ga takav angažman ne zanima.

- Rekao je da je spreman da podrži našeg kandidata na predstojećim izborima za Skupštinu grada Beograda i za gradonačelnika - naveo je Živković.

Na pitanje da li u ovom slučaju misli na kandidata Nove stranke ili eventualno na zajedničkog kandidata ujedinjene opozicije, lider NS odgovara:

- Moj prevashodni cilj na čijoj ću realizaciji raditi jeste da nađemo zajedničkog kandidata kojeg će podržati što širi opozicioni blok, ali će Duško Vujošević u svakom slučaju podržati kandidata Nove stranke - zaključuje Živković.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.