Vojvodina oterala legendu sa Tvitera!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina oterala legendu sa Tvitera!

Više nego uobeda Vojvodine nad Sampdorijom izazvala je u Italiji i ovakve posledice!

Kao što znate, fudbaleri Vojvodine impresionirali su fudbalsku Evropu sjajnom igrom i impresivnim trijumfom od 4-0 nad Sampdorijom u Torinu.

Odmah posle ovog meča, trener italijanske ekipe Valter Zenga došao je pred navijače svog kluba, poručujući im da preuzima punu odgovornost za poraz od ''Lala'', uz molbu pristalicama Sampdorije da igrače poštede uvreda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i kritika.

Ali, iako je imao hrabrosti da izađe oči u oči pred razočarane i besne navijače, Valter Zenga je ipak izbegao da posle svega ulazi u neku dalju raspravu sa njima.

Iz tog razloga, legendarni italijanski golman i nekadašnji trener Crvene zvezde odlučio je da ugasi svoj Tviter nalog (@wz1945), uskrativši tako priliku pristalicama svog kluba da ga i dalje direktno prozivaju za debakl u četvrtak protiv Vojvodine.

On je to učinio samo dan posle katastrofalnog poraza svog tima u Torinu.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.