Vesterman na Tviteru: Mnogi će pamtiti Duletove šamare, ali...

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesterman na Tviteru: Mnogi će pamtiti Duletove šamare, ali...

Leo Vesterman je stao u odbranu svog bivšeg učitelja

Povodom incidenta koji se dogodio između Duška Vujoševića i Mihajla Andrića, oglasio se i miljenik Grobara, Leo Vesterman. Na svom Tviter nalogu stao je u odbranu načina na koji Vujošević tretira svoje igrače, označavajući taj odnos kao između oca i sina. Tako ga je okarakterisao i strateg crno-belih, dok je i sam Mihajlo Andrić na pitanje da prokomentariše šta se desilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odgovorio: „Naša stvar”.

Vesterman je napisao sledeće: „Mnogi će pamtiti šamar, ja ću činjenice, Dule nas tretira kao sinove i postavlja se kao otac svojih igrača”.

A lot of people will remember the slap , I will remember the facts , dule treats us as his own sons and is a father for players . #LRT

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesterman: Mnogi će da pamte Duletove šamare, ali...

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014

Bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman stao je u odbranu svog nekadašnjeg učitelja Duška Vujoševića, povodom halabuke koja se podigla u medijima posle "hvatanja za gušu" Mihajla Andrića...Nije zaboravio dane provedene u Partizanu: Leo Vesterman.. ..Vesterman je na Tviter nalogu napisao sledeće:.. .."Mnogi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.