Veljko Ražnatović ima dvojnika u “X Faktoru”? (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Apr.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović ima dvojnika u “X Faktoru”? (video)

Sećate li se takmičara “X Faktora” Marka Stantića iz Subotice koji je u prvoj emisiji dobio poljubac od Aleksandre? Naime, Marka smo sinoć ponovo gledali u Bootcamp epizodi gde nas je oduševio interpretacijom pesme Saše Kovačevića “Kako posle nas”, ali nažalost nije uspeo da se plasira u dalji tok takmičenja.

Međutim, ovaj talentovani mladić ipak je izazvao mnoštvo komentara na tviteru – i to na račun izgleda. Naime, tviteraši su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << prvi mah bili ubeđeni da se sin pevačice Cece Ražnatović, Veljko, prijavio na ovo popularno takmčenje, a pošto su saznali o kome se radi usledili su brojni komentari da ova dva momka liče kao da su rođena braća.

Šta mislite, koliko liče Marko i Veljko?


Pogledaj vesti o: Twiter,   Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.