Veljko Ražnatović ima dvojnika u “X Faktoru”? (video)

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović ima dvojnika u “X Faktoru”? (video)

Sećate li se takmičara “X Faktora” Marka Stantića iz Subotice koji je u prvoj emisiji dobio poljubac od Aleksandre? Naime, Marka smo sinoć ponovo gledali u Bootcamp epizodi gde nas je oduševio interpretacijom pesme Saše Kovačevića “Kako posle nas”, ali nažalost nije uspeo da se plasira u dalji tok takmičenja.
Međutim, ovaj talentovani mladić ipak je izazvao mnoštvo komentara na tviteru – i to na račun izgleda. Naime, tviteraši su u prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mah bili ubeđeni da se sin pevačice Cece Ražnatović, Veljko, prijavio na ovo popularno takmčenje, a pošto su saznali o kome se radi usledili su brojni komentari da ova dva momka liče kao da su rođena braća.

Šta mislite, koliko liče Marko i Veljko?

Pogledaj vesti o: Twiter,   Ceca,   Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

X Factor Bootcamp: njih šestorica su osvojili srce Aleksandre Kovač!

Izvor: Tracara.com, 28.Apr.2015, 00:11

Oni su Aleksandrina ekipa (foto: X Factor Adria) Nakon početnog takmičarskog dela u kom su neafirmisani pevači trebali da osvoje najmanje tri Da četvoročlanog žirija X Factor Adrije, sinoć je usledila druga faza nadmetanja u kojoj smo se, nažalost, oprostili od mnogih, neosporno talentovanih,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.