(VIDEO) PRAVA JEZA: Krenuli u šetnju po plaži i našli na patiku, a u njoj horor

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PRAVA JEZA: Krenuli u šetnju po plaži i našli na patiku, a u njoj horor

Jeziva misterija muči Kanadu. More s vremena na vreme izbaci na obale patike.

To ne bi bilo ništa čudnovato, da se u njima i dalje ne nalaze ostaci stopala. Moderne patike imaju napumpanije đonove tako da lakše plutaju. U distriktu Britanska Kolumbija od 2007. godine 13 puta su slučajni prolaznici naišli na grozan prizor.

FULL STORY | Shoe with foot inside found at Botanical Beach. https://t.co/deFOTHOD6R #cbc @cbcnewsbc pic.twitter.com/kWjQ3CTYrZ >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Ranije ove nedelje, jedan bračni par je tokom šetnje naišao na jednu patiku. Međutim, kada su pogledali bolje, shvatili su da se unutra nalazi trulo ljudsko meso i nešto što liči na kost.



Istražitelji utvrđuju kome tačno pripadaju ti ostaci. Dosta ljudi nestane u priobalnim vodama i kada im se telo raspadne voda ih raznese.

"Mislim da se u većini slučajeva radi o samoubistvima", rekao je mrtvozornik Met Braun.

On je rekao da je ova nedavno nađena patika verovatno pripadala nekome ko je nestao između marta 2013. i decembra 2015. godine, sudeći po modelu.

(Metro)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.