(VIDEO) MALEZIJA SVE UVERENIJA: Olupina gotovo sigurno pripada MH370

Izvor: Kurir, 30.Jul.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MALEZIJA SVE UVERENIJA: Olupina gotovo sigurno pripada MH370

Glavni malezijski istražitelj kaže da je skoro sasvim sigurno da je ovo deo krila nestalog boinga 777

KUALA LUMPUR - Zamenik malezijskog ministra saobraćaja Abdul Aziz Kapravi izjavio je danas da je "gotovo siguran" da deo olupine pronađen na obali ostrva Reinion u Indijskom okeanu pripada nestalom boingu 777 "Malezija erlajnza", koji je nestao u martu prošle godine.

Are these the first pictures of the missing MH370 flight? http://t.co/mlVAHLuu6p pic.twitter >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << .com/8f5WLZiC6w

"Gotovo je sigurno da pronađeni deo krila aviona pripada boingu 777. To mi je rekao naš glavni istražitelj", rekao je Kapravi novinarima, a preneo Rojters.

Istražitelji avionskih nesreća zaputili su se danas prema Reinionu kako bi utvrdili da li deo olupine aviona pronađen na obali te francuske ostrvske teritorije pripadaju nestalom avionu MH370. Dva metra dugački deo olupine, za koji se čini da je deo krila aviona, pronašli su juče ljudi koji su čistili jednu plažu na Reinionu.

To otkriće je podstaklo nade u Maleziji i širom sveta da bi mogla da bude rešena jedna od najvećih misterija u sektoru avijacije, misterija nestanka malezijskog boinga 777 u martu 2014. godine.

#MH370 search: everything you need to know http://t.co/KXCODIBTC2 pic.twitter.com/9W1YmQ6lYX

Avion na letu MH370, koji je putovao od Kuala Lumpura za Peking sa 239 putnika i članova posade, nestao je noću iznad Južnog kineskog mora, pošto je neobjašnjivo skrenuo sa zacrtane rute prema severu. Vlasti veruju da je on pao iznad Indijskog okeana, ali do sada nisu bili pronađeni nikakvi fizički dokazi za to.

O nestanku MH370 ispredane su prave legende i mitovi. Evo nekih:

EKSPERT CNN TVRDI: Putin oteo malezijski boing 777 MH370 i sakrio avion!

ISKUSNI ISTRAŽITELJ JE SIGURAN: Pilot MH370 je pobio putnike dekompresijom, a onda je spustio avion!

EKSPERT O PADU MH370: Boing 777 ne nestaje bez traga, objavite misteriozni teret u avionu!

KAKO JE NESTAO MALEZIJSKI MH370: Ovo su sve teorije koje su dozvolile misteriju!
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istražitelji uvjereni: Pronađeni ostaci MH370

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Jul.2015

Istražitelji su gotovo uvjereni da snimak ostataka aviona pronađenih u Indijskom okeanu jeste dio krila sa istog modela boinga 777, kao što je malezijski avion. Malezijski avion je nestao poslije poletanja iz Kuala Lumpura na putu za Peking 8. marta 2014, a u njemu je bilo 239 ljudi. "Gotovo je...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Pronađen i dio prtljaga malezijskog aviona

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2015

Kuala Lumpur - Dio prtljaga pronađen je danas na francuskom ostrvu Reunion u Indijskom okeanu nedaleko od ostataka krila, kako se vjeruje aviona boing 777 "Malezija erlajnsa" - koji je nestao u martu prošle godine na letu MH370 i čija sudbina do danas nije razjašnjena..."Dio prtljaga je bio ovdje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.