(VIDEO) MAĐIONIČAR PROVALJEN NA TVITERU: Brate, vide se žice s kojih visiš!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MAĐIONIČAR PROVALJEN NA TVITERU: Brate, vide se žice s kojih visiš!

Najpoznatiji svetski iluzionista Dajnamo izveo neverovatan trik u kojem levitira na visini od 300 metara, a onda "provaljen" na Tviteru.

Čovek ne može da prkosi gravitaciji, ali gledajući Dajnamovu magiju nekako smo zaista pomislili da je moguće levitirati ispred Hristove statue u Rio de Žaneiru ili silaziti peške niz zgradu, hodati po Temzi.

That had to be the highest levitation in history! Thanks to >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << @shardview, @VarietyGB for the location & inspiration! pic.twitter.com/ORJqM9dzmh

Sada su Tviter korisnici upropastili misao da je moguće da postoji "vanzemaljac" poput ovog omalenog Britanca. Dajnamo je snimao jedan trik za svoju emisiju, a onda Tviter zajednici omogućio da "zaviri" u to što je očekuje u "sledećoj epizodi" fotkom.

"Lep pogled odavde", napisao je iluzionista pored slike na kojoj se vidi kako levitira na vrhu jedne zgrade, na visini od 300 metara!

"Brate, vide se žice sa kojih visiš".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DAJNAMO OPET ŠOKIRAO SVET: Lebdi između dve zgrade u Londonu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2014

Mađioničar Dajnamo je lebdeo na 300 metara iznad ulica Londona, čak je tvitnuo fotografiju oblaka sa porukom: "Pogled je predivan". Međutim, mnogi korisnici Tvitera tvrde da se vide žice koje su mu pomagale u ovom poduhvatu..Foto: Profimedi/Barcroft Media..On je možda prešao preko reke Temze i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.