Izvor: Press, 22.Sep.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Karager ili Mesi? Ko se više obrukao?

Neko kaže „dešava se“, a neko ismejava Lea Mesija zbog još jednog neiskorišenog penala. Najbolji fudbaler Barselone je na gostovanju Levanteu propustio da realizuje najstrožu kaznu čime je izazvao mnogobrojne komentare na društvenim mrežama, od kojih je jedan od zanimljivijih stigao iz Engleske.
Nekadašnji štoper Liverpula Džejmi Karager prokomentarisao je promašaj Argentinca sledećom porukom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na Tviteru:
„Mesi je promašio 11 penala. Pa, to je gore nego moj bilans autogolova“.

 
Tek da podsetimo, penzionisani Karager je tokom karijere postrigao čak osam autogolova (na primer, u derbiju sa Mančester junajtedom dva na jednom meču!?), a Mesi je protiv Levantea propustio da realizuje 11 jedanaesterac otkako nosi dres katalonskog kluba. Ali, zato je 43 puta bio uspešan. I ne verujemo da se previše uzbudio zbog komentara nekadašnjeg engleskog reprezentativca, jer je sinoć, na kraju, ipak, postigao gol, a uz to upisao i dve asistencije.
Malo li je?

 

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.