Uočite razliku (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Avg.2016, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uočite razliku (FOTO)

Da li je "radila" grudI? Bacite pogled.

Omanja bura na Twitteru oko grudi Kajli Džener: silikoni (kako tvrde pojedini zli jezici koji se lažno prestavljaju kao fanovi) ili hormoni (kako kaže mlađana Kajli)?

Pažnju su izazvale fotke na kojima pozira u (bezveznim) farmerkama i (još bezveznijem) belom topu. Pošto su je isprozivali na društvenim mrežama, Kajli je objasnila da je u pitanju "ono" vreme u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mesecu, te da su joj grudi porasle zbog hormona: "Uskoro će splasnuti. I to će biti tužan, tužan trenutak."

I sve je to ok, ako su silikoni - njena stvar, ako su hormoni - njena stvar, jedino što je zapravo zanimljivo je da se nikakva razlika u odnosu na fotke od pre i ne primećuje.

Kako je proslavila rođendan

Kakva je šminka koju "pravi"

I, verovatno najinteresantnije - Razvojni put u SLIKAMA!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Grudi joj se povećale preko noći, ali starleta odbija da prizna da je ugradila silikone

Izvor: Blic, 26.Avg.2016

Kajli Džener objavila je fotografiju na društvenim mrežama zbog koje svi pričaju da je ugradila silikone u grudi...Njene fotografije u beloj majici podstakle su glasine o plastičnoj operaciji, ali je 19-godišnja rijaliti zvezda negrala je da je otišla pod nož, već tvrdi da je njeno bujno poprsje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.