Uhapšen princ, mučio jednu, puškom na drugu osobu / VIDEO

Izvor: B92, 20.Jul.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen princ, mučio jednu, puškom na drugu osobu / VIDEO

Saudijski princ Saud bin Abdulaziz bin Musaed bin Saud bin Adbulaziz uhapšen je pošto su se pojavili snimci na kojima muči jednu, a upire pušku u drugu osobu.

Kralj Salman naredio je da se princ uhapsi i ispita u sredu, dan nakon što su kratki video snimci objavljeni na Jutjubu i deljeni putem Tvitera, na kojima se navodno vidi uprta puška ka muškarcu, koji krvari iz glave, prenosi AP.

U jednom klipu, koji je pregledan više od 760.000 puta, vidi se 18 flaša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << viskija Džoni Volker Red Lejbel na stolu i svežanj novca.

AP podseća da je u Saudijskoj Arabiji zabranjena prodaja i konzumacija alkohola.

Na drugom klipu vidi se muškarac koji sedi u automobilu kako krvari i čuje se kako ga psuju jer se parkirao ispred kuće.

Na još jednom snimku visi se osoba, za koju se veruje da je princ, kako udara i šamara muškarca koji sedi na stolici.

Saudijska državna televizija objavila je u sredu da je kralj te zemlje naredio da se sprovede puna istraga o incidentima i hapšenju princa, kao i svim njegovim pomoćnicima koji se pojavljuju u video snimcima.

On je naredio da nijedna osoba koja je umešana u taj slučaj ne sme da bude puštena dok sud sud ne donese presudu u skladu sa šerijatskim zakonima te zemlje.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Saudijski princ uhapšen zbog snimka na kojem muči čoveka

Izvor: Radio 021, 21.Jul.2017, 07:35

Saudijski princ Saud bin Abdulaziz bin Musaed uhapšen je nakon što su objavljeni video snimci na kojima se navodno vidi kako muči jednu, a upire pušku u drugu osobu...Kralj Salman naredio je da se princ uhapsi i ispita u sredu, dan nakon što su kratki video snimci objavljeni na Jutjubu i deljeni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.