U AGONIJI Kloi Kardašijan očajna zbog povrede kolena

Izvor: Blic, 01.Maj.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U AGONIJI Kloi Kardašijan očajna zbog povrede kolena

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan (31) ozbiljno je povredila koleno, a fotografiju povrede odmah je podelila sa pratiocima na Tviteru.

Iako joj je lekar preporučio mirovanje i snimanje kolena, rijaliti zvezdu ipak najviše brine što će morati da propusti nekoliko treninga u teretani.

So gross and freaky. My knee looks like it's growing a brain 😫 yes I fell going up the stairs. Yes I did! pic.twitter >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << .com/YZD0vtkmAY

- Odvratno, kao da mi iz kolena raste mozak. Pala sam dok sam se pela uz stepenice. Da, jesam - napisala je Kloi na Tviteru i dodala da otok kolena ne jenjava.

My leg is still so fucked up.😩😫😩 I get an MRI tomorrow 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 I need my workouts

- Noga mi je i dalje sj****a. Sutra idem na magnetnu rezonancu. Treba mi trening - zaključila je Kloi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.