Twitter se odriče statusa društvene mreže

Izvor: B92, 29.Apr.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter se odriče statusa društvene mreže

Umesto da se upušta u ljutu borbu sa Facebookom, Skypeom i Messengerom, Twitter je odlučio da u okviru App Store klasifikaciju ‘društvene mreže’ zameni etiketom ‘vesti’.

Najpopularnija platforma za mikro-bloging trenutno kreće novim putem – umesto u društvu standardnih konkurenata, od sada će se nalaziti pored Bi-Bi-Sija, Si-En-Ena i Njujork tajmsa, piše cnet.com.

Baš kao što je društvena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mreža Facebook u poslednjih nekoliko godina pažnju usmerila na video snimke, oglašavanje i prenošenje vesti, i Twitter će takođe pokušati da se repozicionira.

Umesto daljeg osvajanja masovnog tržišta, Twitter se ovog meseca izborio za živi prenos NFL utakmica četvrtkom uveče, a izvršni direktor Džek Dorsi obavezao se na to da ovu mrežu u budućnosti učini “još tviterastijom” kako bi privukao još novih korisnika.

Twitter u poslednjem kvartalu 2015. godine nije zabeležio rast novih korisnika, ali je zahvaljujući sistemu udruživanja sa drugim kompanijama u prvoj četvrtini 2016 zabeležio rast od 2 odsto u kategoriji aktivnih korisnika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Twitter se odriče statusa društvene mreže

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2016

Umjesto da se upušta u ljutu borbu sa Facebookom, Skypeom i Messengerom, Twitter je odlučio da u okviru App Store klasifikaciju ‘društvene mreže’ zamjeni etiketom ‘vijesti’...Najpopularnija platforma za mikro-bloging trenutno kreće novim putem – umjesto u društvu standardnih konkurenata,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Twitter se odriče statusa društvene mreže

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Apr.2016

Umesto da se upušta u ljutu borbu sa Facebookom, Skypeom i Mešengerom, Twitter je odlučio da u okviru App Store klasifikaciju ‘društvene mreže’ zameni etiketom ‘vesti’...Najpopularnija platforma za mikro-bloging trenutno kreće novim putem – umesto u društvu standardnih konkurenata, od...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.