Šou Mute Nikolića na parketu, posle pobede na Australijom (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2016, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou Mute Nikolića na parketu, posle pobede na Australijom (VIDEO)

Foto: Marko Todorović

Svima je jasno da je Miroslav Muta Nikolić glavni šoumen u košarkaškoj reprezentaciji Srbije, a da je tako pomoćnik selektora je pokazao i posle meča sa Australijom.

Orlovi se demolirali Kengure za plasman u finale Olimpijskih igara, a Nikolić je to proslavio plesom na parketu brazilske hale.

Мутин плес Гаси интернет! #ОвоЈеСвеНормално #SRB pic.twitter.com/T75mOlHg2l

— MrRedStarBelgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (@MrRSB) August 20, 2016

- Pa dobro, moram da nasmejem igrače kad je najteže. Oni su svi dobri igrači i dobri ljudi, ali bitna je atmosfera među njima. Malo im dajem insipiraciju za treninge. Sale je tu ozbiljan, ostvario je fenomenalan rezultat i vratio nam košarku - rekao je Nikolić posle meča, a prenosi Sportska centrala:

- Jeste uspeh, ali sve je to normalno, što se vi uopšte radujete? Pa to se znalo, mi uvek donosimo zlata. Nismo se mi predali, ima još da se igra. Biće jako teška utakmica, svaka lopta biće odlučujuća i nadam se da će ovi naši vitezovi smoći snage da pobedimo Amerikance.

Podsetimo, finale sa SAD je na programu u nedelju od 20.45 minuta po srednjeevrospkom vremenu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUTIN ŠOU: Kakav ‘dens’ Miroslava Nikolića posle pobede nad Australijom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2016

Pomoćni trener našeg nacionalnog tima Miroslav Muta Nikolić izdominirao je plesom posle meča sa Australijom.. . Popularnog Mutu pozvali su navijači, a on je za njih priredio jedan plesni performans. Naravno, video je vrlo brzo zapalio internet…. Мутин плес " class="wp-smiley" style="height:...

Nastavak na HotSport.rs...

The Best of Teo (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2016

Kompilacija u prilogu je još jedan dokaz da je naš kapiten doktor košarke...Izdvojeni su najbolji potezi mađioničara iz Valjeva iz dosadašnjeg toka  Olimpijskih igara u Riju, nadamo se da je najbolje trikove ostavio za kraj, za finale protiv Amera, i da će ih tamo izluđivati još više nego...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.