Ronaldo: Ne vraćam se fudbalu

Izvor: B92, 05.Mar.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Ne vraćam se fudbalu

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Ronaldo demantovao je da će se vratiti fudbalu, što je nagovestio u januaru.

Brazilac je tada rekao da želi da zaigra za emerički Loderdejl, čiji je suvlasnik.

Međutim, Ronaldo je četvrtak na Tviteru negirao da ima nameru da se vrati na teren, rekavši da ta priča oko njegovog povratka nije tačna i da dolazi od tviteraša, prenosi ESPN.

Brazilac je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u januaru za američki list „Sports ilustrejted“ rekao da bi želeo da odigra nekoliko mečeva sa Fort Loderdejl Strajkersima.

To je potpuno novi izazov za mene, siguran sam da ću tako pomoći timu i američkoj ligi“, rekao je tada Ronaldo.

Brazlski as je prošle godine kupio deset odsto akcija tog američkog drugoligaškog kluba sa Floride.

Ronaldo, koji je napravio karijeru u Barseloni, Realu i Interu, poslednji put je kao profesionalac igrao za Korintijans 2011. godine. On je tri puta bio najbolji fudbaler sveta u izboru FIFA, dok je Zlatnu loptu „Frans fudbala“ osvojio dva puta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldo demantovao da se vraća fudbalu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2015

NJUJORK - Nekada najbolji fudbaler svijeta Brazilac Ronaldo demantovao je da će se vratiti fudbalu, što je nagovijestio u januaru, kada je rekao da želi da zaigra za američki Loderdejl, čiji je suvlasnik...Ronaldo je na Twitteru negirao da ima namjeru da se vrati na teren, rekavši da "ta priča...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.