Rikardinjo oduševljen što ponovo dolazi u Srbiju!

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardinjo oduševljen što ponovo dolazi u Srbiju!

Futsal reprezentacija Srbije će u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji igrati protiv selekcije Portugala, a Rikardinjo se ubrzo oglasio na društvenim mrežama.

Rikardinjo je doživeo neverovatne ovacije tokom tekućeg evropskog šampionata u Beogradu i nije krio oduševljenje srpskom publikom.

Srbija je savladala Portugal rezultatom 3:1 u meču u kom je Rikardinjo postigao jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najlepših pogodaka u istoriji futsala.

Nakon što su ga Srbi zadužili za ceo život, Rikardinjo je rekao da je naša selekcija dobila još jednog navijača u njemu, da bi se danas ponovo oglasio na Tviteru.

''Dobili smo Srbiju u baražu za Svetsko prvenstvo. Radujem se što ću se vratiti u ovu divnu zemlju i igrati pred fantastičnom publikom'', poručio je Rikardinjo.

Prvi mečevi baraža igraće se 22. marta, a revanši su na programu 12. aprila.

Svetsko prvenstvo u futsalu održaće se od 14. septembra do 2. oktobra 2016. godine u Kolumbiji, a titulu brani selekcija Brazila.

Podsetimo, ovo su preostali parovi baraža:

Slovenija - Španija

Slovačka - Ukrajina

Poljska - Kazahstan

Srbija - Portugal

Belorusija - Rusija

Holandija - Azerbejdžan

Madjarska - Italija
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.