Rijana uživa na luksuznoj jahti u potrazi za novom ljubavi? (Foto)

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2014, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana uživa na luksuznoj jahti u potrazi za novom ljubavi? (Foto)

Rijana je na Tviteru objavila seriju novih fotografija dok u roze bikiniju uživa na luksuznoj jahti i posmatra pučinu sa dvogledom.

Nakon što je završila obaveze oko snimanja studijskog albuma i privela kraju letnju turneju na kojoj je nastupala s Eminemom, atraktivna lepotica uputila se sa svojim prijateljicama na krstarenje Sicilijom.

Foto: Twitter/Rihanna

Vidno rasterećena i nasmejana Rijana objavila je na Tviteru set izazovnih fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa krstarenja, a obzirom da su američki mediji nedavno pisali kako je ponovo "singl", zgodna lepotica možda koristi odmor i kako bi pronašla novu ljubav.

Foto: Twitter/Rihanna

Uz malu dozu romantike i fascinantan zalazak sunca u pozadini, pevačica je na jahti pokazala i savršenu figuru te tako obradovala obožavaoce širom sveta.

Foto: Twitter/Rihanna

Autor: B.B.

Foto: Twitter/Rihanna
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.