ROMA BOCKA SITI: Vi beše nijednom niste slavili u Italiji?

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2014, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROMA BOCKA SITI: Vi beše nijednom niste slavili u Italiji?

Interesantna prepiska na Tviteru između italijanskog i engelskog kluba posle meča Lige šampiona

Peckanje na društvenim mrežama između onih koji upravljaju zvaničnim profilima Mančester Sitija i Rome nastavilo se posle remija u Londonu 1:1.

Podsetimo, pre utakmice Lige šampiona odigrane u utorak, Siti je kao kuriozitet naveo činjenicu da Frančesko Toti nikada nije postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gol na Ostrvu.

Legendarni kapiten “vučice” se potrudio da to promeni, pa je golom za izjndnačenje postao i najstariji strelac LŠ. On sam je priznao da ga je i tvit Sitija motivisao da se potrudi da postigne gol.

Thanks for the hospitality last night @mcfc. Looking forward to seeing you in Rome. You've never won a European game in Italy, have you?

— AS Roma (@OfficialASRoma) October 1, 2014
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.