Profesor se opet posvađao sa rajsfesšlusom (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Profesor' se opet posvađao sa rajsfesšlusom (video)

Iako je 'Puma' garantovala da Arsen Venger neće imati više problema sa otkopčavanjem i zakopčavanjem jakne, Francuzovim mukama se ne nazire kraj.

Ne pomažu ni nove tehnologiju, "zapelo je" i danas na 'Kerou Roudu' kada je menadžer 'Tobdžija' pokušao da se zakopča na klupi.

Video: Arsène Wenger having problems with his coat zipper (again) before kick-off earlier. #afc pic.twitter.com/cgWuDMYSbG

— afcstuff (@afcstuff) November 29, 2015
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Aleksis je sam kriv, nije mu prvi put!?! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015, 11:27

Deo javnosti kritikuje Vengera, drugi deo samog Sančeza...Arsenal je u novom problemu, čeka rezultate ispitivanje u vezi sa povredom Aleksisa Sančeza...Čileanac je na jučerašnjoj utakmici u više navrata bio u prvom planu...Prvo zbog toga što je izbačen sa terena, i to u kamermansku 'rupu' od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.