Profesor Bjelica je u gradu!

Izvor: Mondo, 08.Okt.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesor Bjelica je u gradu!

Hladnokrvnost Bjelice i hladni Mineapolis su izgleda odlična kombinacija.

Foto: Twitter/Printscreen

Profesor je u gradu!

Debitovao je Nemanja Bjelica u noći između srede i četvrtka protiv Tandera i odmah ostavio sjajan utisak. Postigao je 11 poena, upisao pet skokova i dve asistencije u porazu njegovog tima, ali s obzirom na veliku ulogu koju je imao na parketu, sluti na dobru sezonu.

A tako misle i svi zaposleni u Minesoti!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Marketing ekipa Minesote napravila je sjajan promo video o onome što je do sada uradio Nemanja Bjelica u klubu, zajedno sa izjavama pomoćnih trenera, koji su prosto oduševljeni srpskim košarkašem.

"Videti uživo toliko velikog čoveka kako kao od šale barata loptom...", samo su neki od komentara koje je izazvao dolazak Bjelice u klup iz Mineapolisa.

A tu su i saveti Kevina Garneta koje samo "upija".

.@Bjelica88 made his NBA debut last night. Check out this awesome video by @Wolves_TEN on his journey to Minnesota. https://t.co/BTrIG3aeg5

— Timberwolves (@Timberwolves) October 8, 2015
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.