Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Albert kupio kuću majke Grejs Keli u Filadelfiji

Princ Albert od Monaka kupio je kuću u Filadelfiji u kojoj je njegova majka Grejs Keli odrasla i gde je prihvatila bračnu ponudu od njegovog oca Princa Renijea od Monaka 1955. godine.

Confirmed: Prince Albert of Monaco bought Grace Kelly’s childhood home in East Falls https://t.co/8KVL8OriC6 pic.twitter.com/fcR9k0mNKr

Princ Albert potvrdio je za časopis Pipl da je on kupac koji je nedavno nabavio dom sa šest spavaćih soba u kvartu Ist Fols i rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kuća "jako lepa i vrlo posebna za našu porodicu".

Princ je rekao da planira da poseti grad u utorak i da razmotri planove za kuću koji bi mogli da uključe prostor za muzej i kancelarije za porodičnu fondaciju.

Kuću je sagradio 1935. godine otac Grejs Keli, trostruki dobitnik Olimpijskog zlata za veslanje i poslovni čovek. Na znaku ispred kuće piše da ona spada u istorijske spomenike Pensilvanije
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.