Potvrđene loše vesti za Srbiju: Nedović ne ide na Mundobasket!

Izvor: Blic, 20.Avg.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđene loše vesti za Srbiju: Nedović ne ide na Mundobasket!

Srpski plejmejker Nemanja Nedović ipak zbog povrede neće moći da igra za reprezentaciju na Mundobasketu, potvrdio je agent Miško Ražnatović na svom "Tviteru".

"Nakon poslednjeg medicinskog pregleda, nema više sumnje - Nemanja Nedović, nažalost, neće moći da igra na Svetskom prvenstvu u Španiji. Nemanja će morati da putuje za Sjedinjene Američke Države u subotu", napisao je Ražnatović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na društvenoj mreži.

Kao što je Blicsport već ranije najavio, što se nažalost obestinilo, Nedoviću je naprsla kost stopala, te je tada bilo već jasno da plejmejker Golden Stejta neće moći da pomogne "orlovima" u Španiji.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedović definitivno ne igra na Mundobasketu

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2014

Srpski košarkaš koji nastupa u NBA ligi Nemanja Nedović neće igrati za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Španiji.. Bek Golden Stejta je 3. avgusta povredio stopalo, a posle poslednjih pregleda jasno je da se bivši igrač Crvene zvezde neće biti spreman za Mundobasket. Tu vest je potvrdio...

Nastavak na HotSport.rs...

Bez Nedovića na Mundobasket

Izvor: TV Arena Sport, 20.Avg.2014

Zbog naprsline kosti stopala plejmejker Golden Stejta Nemanja Nedović neće moći da pomogne "orlovima" na Svetskom prvenstvu u Španiji...Da podsetimo lekar reprezentacije Dragan Radovanović kazao je ranije da se sumnjalo na manji prelom pete metatarzalne kosti u desnom stopalu. Nedoviće se povredio...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.