Pogodi ko sam: Ova slatkica jedna je od najpoznatijih žena na svetu

Izvor: Svet, 25.Nov.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodi ko sam: Ova slatkica jedna je od najpoznatijih žena na svetu

Viktorija Bekam na svom je Tviteru objavila fotografiju iz detinjstva na kojoj je zagrljena sa sestrom Luis.
Upravo je Luis bila povod za objavljivanje simpatične fotografije iz detinjstva budući da je ovih dana proslavila rođendan.
“Mojoj predivnoj sestri za njen rođendan. Ti si prekrasna majka i divna prijateljica. Volim te”, napisala je Viktorija ispod fotografije.
Luis je u braku sa stručnjakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za komunikacije Darenom Flodom, a kao i poznata sestra, ima četvero dece.
Osim sestre Luis, Viktorija ima i brata Kristijana koji je najstarije dete u porodici Adams. Bivša spajsica i sve uspešnija modna dizajnerka jako je bliska sa svojom familijom, a nedavno je tvitovalai fotografiju na kojoj pozira s bratom i sestrom.
Nekadašnja članica grupe Spice Girls, a danas dizajnerka i uspešna poslovna žena zaradila je, procenjuju britanski mediji, oko 100 miliona funti, a ukupno porodično bogatstvo Bekamovih procenjuje se na 210 miliona funti. Finansijski stručnjaci ističu da je poslednjih godina vidljiv trend prema kojem Viktorija počinje zarađivati više od svog supruga, slavnog fudbalera Dejvida Bekama, a razlog tome je njen sve uspešniji modni biznis.
Autor: Life Content
Foto: Twitter

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.