Ovom kuci se ne sviđa kako peva Keba!

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovom kuci se ne sviđa kako peva Keba!

Jedva čekamo nedelju i šou program “Tvoje lice zvuči poznato” da bi smo Dragana Kojića Kebu videli u ulozi pop dive Lejdi Gage.
Keba je jako vredan takmičar, a sudeći po fotografiji na Tviteru, on predano vežba i kod kuće, mada, izgleda da se to nekome ne dopada.
Naime, Kebin sin Igor postavio je na svoj profil sliku njihovog ljubimca Paka koji se pokrio jastukom dok sluša folkera kako peva stihove poznate pevačice. “Pakova poza dok Dragan Kojić Keba vežba Lady Gagu!”, napisao je Igor.
Autor: Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: Twitter

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Saša Kapor – Lice sa ožiljkom!

Izvor: Svet, 21.Dec.2014

Poznati pevač Saša Kapor nedavno je zadobio “ozbiljne”povrede na licu i to, ni manje ni više, od strane svog sina Nikolaja.. Pevač je svojim junačkim ranama pohvalio i na svom Fejsbuk profilu. Kako Saši stoje ogrebotine, prosudite sami.. “Tatinog sina ruku delo…”, napisao je Kapor uz...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.