Olja Crnogorac isprozivala mučenog udvarača na Tviteru

Izvor: Svet, 26.Nov.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olja Crnogorac isprozivala mučenog udvarača na Tviteru

Voditeljka Olja Crnogorac svakodnevno voli da svoje fanove na društevnim mrežama obaveštava o detaljima iz privatnog života, pa ih je tako obavestila i o njenom novom udvaraču.
Naime, jedan njen udvarač, koji joj se nimalo ne dopada, toliko je bio uporan u slanju poruka da je voditeljka poludela i odgovorila mu tvitom u maniru „nedodirljive cice“, piše Alo.
Sve mogu da shvatim, ali ako ne odgovorim na poruku prvi put,neću ni peti, ne možeš ti da budeš uporan, koliko ja mogu da se smejem tvom očaju“, napisala je iznervirana Olja.

Izvor: Alo
Foto: Twitter

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedodirljiva Olja: On joj se udvara, ona mu se smeje

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2014

Seksi voditeljka TV „Happy“ Olja Crnogorac vrlo često deli svakodnevne situacije sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Tviter...Nedavno, jedan njen udvarač, koji joj se nimalo ne dopada, toliko je bio uporan u slanju poruka da je voditeljka poludela i odgovorila mu tvitom u maniru „nedodirljive...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.