Najbolja svetska skijašica: Javite mi ako želite da spavate samnom!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolja svetska skijašica: Javite mi ako želite da spavate samnom!

Trenutno najbolja skijašica sveta Švajcarkinja Lara Gut (25) slavila je u veleslalomskoj trci u Soldenu ali slavlje je na kraju bilo pokvareno od strane antidoping agencije Svetske skijaške federacija.

Posle trke imala je obaveznu doping kontrolu, ali zanimljivo je da su pet dana kasnije opet došli kontrolri Svetske antidoping agencije i to dvaput u deset sati.

Prvo su došli u sredu u deset uveče, a zatim i sutradan u osam ujutro. To je iskustvo  Lara Gut je podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na svom Twitteru.

- Javite mi ako drugi put želite spavati sa mnom - napisala je skijašica.

Wow... doping control at 10 pm yesterday, doping control this morning at 8 am. Let me know if next time you also want to go to bed with me /p>— Lara Gut (@Laragut) October 27, 2016

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(FOTO) ATRAKTIVNA SKIJAŠICA PORUČILA: Javite mi ako želite da spavate sa mnom!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2016

...Lara Gut je prošlog vikenda u austrijskom Soldenu pobedila u prvoj ovosezonskoj trci Svetskog kupa u 50 sezoni FIS-a..Švajcarskinja je sa 144 sekunde prednosti završila veleslalomsku trku ispred Amerikane Mikaele Šifrin dok je treće mesto osvojila 20-godišnja Marta Basino iz Italije (+193)..Za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.