Midlsboro doveo osmo pojačanje (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Midlsboro doveo osmo pojačanje (foto)

Fudbaleri Midlsboroa dobili su danas novog saigrača, radi se o veoma iskusnom fudbaleru.

Bred Guzan je novo pojačanje Midlsboroa.

On je danas potpisao ugovor sa ekipom koja je novi član Premijer lige, postao je osmo pojačanje ovog kluba u ovom prelaznom roku.

Ovaj 31-godišnji golman je član reprezentacije SAD-a, a danas je potpisao ugovor na dve godine sa Midlsboroom.

Stiže iz Aston Vile koja je ispala iz prvenstva prošle sezone, ali nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sumnje da će doneti dosta toga dobrog ovoj ekipi.

CONFIRMED | #Boro have agreed a deal to sign United States international Brad Guzan - https://t.co/8BNZMbtXoI #UTB pic.twitter.com/SuT9MuzH3W

— Middlesbrough FC (@Boro) July 29, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konkurent Valdesu: Bred Guzan potpisao za Midlzbro

Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2016

Viktor Valdes je dobio ozbiljnu konkurenciju na golu Midlzbroa...Nakon nekadašnjeg golmana Mančester Junajteda i Barselone, povratnik u Premijer Ligu doveo je i iskusnog američkog čuvara mreže, Breda Guzana...Guzan je prethodnih osam sezona proveo u Aston Vilu, ali je ispadanje kluba u Čempionšip...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.