Matićeva bomba iz malo drugačijeg ugla (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matićeva bomba iz malo drugačijeg ugla (video)

Bomba Nemanje Matića obeležila je dosadašnje takmičenje u FA kupu.

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u finale FA kupa pošto su na Vembliju savladali Totenhem rezultatom 4:2, a jedan od pogodaka postigao je i Nemanja Matić.

Srpski reprezentativac je u 80. minutu postigao spektakularan pogodak sa 30 metara za konačnih 4:2, a pogledajte kako je to izgledalo iz malo drugačijeg ugla.

Matic from the stands 💥💥💥 pic.twitter.com/hlXF1vQMTE

— 101 Great Goals (@101greatgoals) April 22, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mesarski startovi nisu pomogli Rendžersu, Seltik rutinski do finala Kupa! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Apr.2017

Fudbaleri Seltika plasirali su se u finale škotskog FA kupa pobedivši Rendžer sa 2:0 na Hempden Parku...Bilo je svega, kako dolikuje škotskom derbiju, a najviše beskompromisnih startova na ivici kartona i teških povreda. U dve situacije su posebno bili oštri Plavci, koji su prošli sa tri žuta...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.