LEBRON ODABRAO BROJ: Opet u Klivlendu i opet 23

Izvor: Kurir, 28.Jul.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEBRON ODABRAO BROJ: Opet u Klivlendu i opet 23

To je 23! To je jedino ispravno. 2x3=6. Još uvek sam u porodici 6, napisao je Džejms na Tviteru

Posle četiri godine u Majamiju Lebron Džejms, će kao i na početku karijere sa brojem 23 na leđima predvoditi košarkaše Klivlenda u pohodu ka NBA titulu.

Džejms je prethodnih dana uz pomoć navijača razmišljao koji broj da nosi od naredne sezone, a potom je odliučio da nekako pomiri one koji su bili za to da zadrži broj 6 i one >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji su smatrali da sa povratkom kući ponovo treba da obuče dres sa brojem 23, sa kojim je krenuo na NBA parkete.

"To je 23! To je jedino ispravno. 2x3=6. Još uvek sam u porodici 6", napisao je "Kralj" na Tviteru.

Džejms je tokom napuštanja Klivlenda, rekao da će iz poštovanja prema Majklu Džordanu promeniti broj i umesto 23 na Floridi i u reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država nositi šesticu.

23 it is! It's only right I go back. 2·3=6 We still family 6. #HomeTeam #StriveForGreatness http://t.co/2MpznC8JNM

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.