Kristijano, za te pare si mogao da kupiš muške, cele i lepe! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano, za te pare si mogao da kupiš muške, cele i lepe! (foto)

Portugalac ponovo u centru pažnje, ''zapalio'' je internet svojim novim stajlingom.

Prva zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo u petak je proslavio svoj 31. rođendan, a fotografije sa žurke procurele su u javnost.

Ronaldo je u društvu najbližih prijatelja proslavio rođendan, ali u centru pažnje je bio zbog svog stajlinga, tačnije zbog svojih iscepanih pantalona.

Naravno, ovo je izazvalo brojne reakcije na Tviteru. Jedni ga hvale, drugi žale, treći kažu ''e moj brale''...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(FOTO) CRNI RONALDO, ŠTA SI TO OBUKAO: Svi se sprdaju sa stajlingom zvezde Reala!

Izvor: Kurir, 07.Feb.2016

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama zbog urnebesnog stajlinga koji je imao na proslavi svog 31. rođendana...Naime, na društvenim mrežama su se pojavile fotografije Portugalca u veoma zanimljivim iscepanim pantalonama...Real Madrid : le cliché...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.