Ko je ova lepotica? (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Okt.2015, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je ova lepotica? (FOTO)

Pažnju je privukla kao navodna devojka Džastina Bibera, ali evo čime se inače bavi.

Foto: Instagram/jaydepierce

  Džejd Pirs (20) je britanska manekenka i blogerka. Sebe na Twitteru opisuje kao "komercijalnu manekenku, šminkerku i jutjuberku." Ona je inače deo Internet generacije koji neprestano promoviše sebe na društvenim mrežama, samo što ona to radi od 13. godine.

 Time je uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da "sakupi" 261.000 pratilaca na Instagramu, i sada redovno postavlja tutorijale na YouTube kako bi devojke mogle da kopiraju njen izgled.

S obzirom na to da Džejd tvrdi da ima uspešnu manekensku karijeru, interesantno je da nema podataka za koje brendove ili modne kuće je radila. Ali, sigurni smo da joj se nakon pažnje koju je privukla smeši uspešna karijera.

Povezane vestiZnaš da si go? (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.