Kejtlin Džener oborila rekord Baraka Obame na Tviteru

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jun.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejtlin Džener oborila rekord Baraka Obame na Tviteru

Donedavno poznat(a) kao Brus Džener, 65-godišnja Kejtlin je za samo četiri sata i tri minute od svog predstavljanja u javnosti, dobila više od milion sledbenika na Tviteru, čime je postavila novi rekord, potvrdili su predstavnici Ginisove knjige rekorda.

Kako prenosi BBC, nekadašnji olimpijac uspeo je da preuzme titulu od američkog predsednika Baraka Obame kome je za isti broj sledbenika, kada se pridružio ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << društvenoj mreži, bilo potrebno pet sati.

Kejtlin Džener, koja trenutno ima blizu dva miliona sledbenika, mada taj broj neprestano raste, uspela je da za sobom ostavi i muzičke zvezde poput Džastina Bibera i Tejlor Svift.

Zvezda rijaliti šoua "U korak sa Kardašijanima" osvanula je juče na naslovnici magazina "Veniti fer", predstavljajući svoj novi, ženski identitet.

Ketlin je dobila podršku velikog broja poznatih ličnosti, a čestitke za hrabrost uputio joj je i sam predsednik Barak Obama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kejtlin Džener oborila rekord Baraka Obame na Tviteru

Izvor: B92, 02.Jun.2015

Donedavno poznat(a) kao Brus Džener, 65-godišnja Kejtlin, za samo četiri sata i tri minuta od svog predstavljanja u javnosti, dobila je više od milion sledbenika na Tviteru, čime je postavila novi rekord, potvrdili su predstavnici Ginisove knjige rekorda...Kako prenosi BBC, nekadašnji olimpijac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.