Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO MALO DETE: Pogledajte kako je Mitrović tužnim očima molio saigrača i ‘zapalio’ internet (VIDEO)

Njukasl je sa 6:0 demolirao Preston u Liga kupu, a briljirao je Aleksandar Mitrović sa dva postignuta gola.

Mogao je Srbin i do brojke od “tri”, ali mu to nije dozvolio Riči. Naime, pri rezultatu 2:0 sudija je dosudio penal za “svrake”, loptu je uzeo Riči, ikao ga je molio Mitrović da mu je da da on izvede najstrožu kaznu. Tužne oči i molba nisu urodile plodom, ali je Mitrogol još jednom “zapalio” internet.
3-0 TOON
4-0 TOON#nufc ⬛️⬜️ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pic.twitter.com/Y3qOpiDWW2
— NUFCYOU .com (@SSportsToon) October 25, 2016

The post KAO MALO DETE: Pogledajte kako je Mitrović tužnim očima molio saigrača i ‘zapalio’ internet (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Srbin "zapalio" Njukasl! Ovacije za Mitra

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016

Ove sezone Aleksandar Mitrović nije u prvom planu kod Rafaela Beniteza u Njukaslu, ali posle dva gola Prestonu u Liga kupu Engleske, Srbin je dokazao da je nepravedno zapostavljen. Ipak, jedno je nesumnjivo - nekadašnji igrač Partizana je ljubimac navijača "svraka"...Posle meča, Mitrović je ostao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.