Jedan Marković je našao klub (FOTO)

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan Marković je našao klub (FOTO)

A drugi još uvek čeka da se situacija razreši u njegovom klubu...

Foto: MN Press

Stariji od braće Marković, Filip, pronašao je novi klub, dok mlađi, Lazar, još čeka!

Lans, član drugoligaškog ranga francuskog fudbala, potvrdio je na svom Twitter profilu da će Filip Marković (25) u narednih nekoliko dana potpisati ugovor sa njima.

Filip je postao slobodan agent nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mu je istekao ugovor sa Kortrajkom i tako u Lans dolazi bez obeštećenja, sa namerom da postigne i više od osam golova koliko je dao igrajući prethodne dve sezone u Belgiji.

Prethodno je igrao za Benfiku "B" i Majorku, a karijeru je počeo u Teleoptiku.

Ovako je to Lans saopštio, kao da mu je sunarodnik Dušan Cvetinović poslao poruku.

+= ...#DuNouveauDansQuelquesJours ? #rclenspic.twitter.com/MG4PVn6y4f

— Racing club de Lens (@RCLens) August 18, 2017

Mlađi Lazar Marković još uvek čeka da se razreši situacija oko njega, a pošto nema budućnost u Liverpulu - postoje dve opcije. Ili će "redsi" smanjiti apetite i prodati ga za nižu sumu od 15 miliona funti koliko traže ili ga čeka nova pozajmica...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.