“IZBACILI SU MI ŽENU I BEBU IZ KAFIĆA, JER JE DETE ŠETALO!”: Teška optužba Beograđanina iznervirala pola interneta (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“IZBACILI SU MI ŽENU I BEBU IZ KAFIĆA, JER JE DETE ŠETALO!”: Teška optužba Beograđanina iznervirala pola interneta (FOTO)

Na Tviteru se pojavio status u kom Ljuban Panić tvrdi da je iz kafića u centru Beograda njegova žena sa ćerkicom od 16 meseci zamoljena da izađe iz lokala jer se dete šeta.

Epigenia, Resavska 25.

Moju ženu i ćeru od 16 meseci zamolili da izađu jer dete šeta! ŠETA!!!

Pa bagro bezobrazna! pic.twitter.com/hxCABQuC5S

— Ljuban >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Panić (@ljuban_panic) July 27, 2016

U želji da proverimo i drugu stranu priče kontaktirali smo sa pomenutim kafićem "Epigenia" u kom su rekli da se takav incident nije dogodio.

- Ne znamo zašto bi neko tako nešto tvrdio jer u naš lokal dolaze i kućni ljubimci, pa zašto ne bi i deca - reklo nam je osoblje kafića.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.