Hvalospevi za irskog Maradonu (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hvalospevi za "irskog Maradonu" (video)

Irci oduševljeni lakoćom sa kojom je igrao jedan njihov reprezentativac protiv Nemačke.

Šejn Long je dao pobednosni gol protiv svetskog šampiona u Dablinu, rezervni golman Rendolf je bio u ulozi asistenta, ali nejviše se priča o Vesu Hulahanu.

Iskusni ofanzivni vezista Noriča je plesao po terenu protiv 'Pancera', jedan od komenatara s ovog kvalifikacionog meča bio je da je zasenio majstore kakvi su Ozil, Kros i Gundogan.

Nije moglo da prođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bez poređenja sa Maradonom, video klip u prilogu će vam dati odgovor otkud takve paralele, a zanimljiv je i jedno mišnjenje iznešeno na tviteru da je jedino Garet Bejl bolji igrač od Hulahana ako se računaju samo ostrvljani.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.