Geta se valja u blatu sa duplom mlađom devojkom, a bivša mu se provodi sa jednom poznatom Srpkinjom

Izvor: Blic, 29.Jul.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Geta se valja u blatu sa duplom mlađom devojkom, a bivša mu se provodi sa jednom poznatom Srpkinjom

Dejvid Geta (48) ovih dana uživa na Ibici, gde su ga paparaci uslikali blatnjavog na plaži u društvu 23-godišnje devojke Džesike Ledon.

👋 wife of 22 years + 2 kids, David Guetta 48 new toy is 23! https://t.co/IhAJGbMgoR @jefffillion @FunkyPatricia pic.twitter.com/9JM6KDTd2c

Slavni di-džej i lepa Kubanka retko se zajedno pojavljuju u javnosti, ali čini se da ih ih ogromna razlika u godinama ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sprečava da uživaju u ljubavi, piše "Dejli Mejl".

Dejvid i Džesika počeli su da se zabavljaju pre oko godinu dana. On se 2014. razveo od supruge Keti nakon 22 godine braka u kojem su dobili dvoje dece.

Zanimljivo je da se i Keti ovih dana provodi na Ibici, i to u društvu jedne slavne Srpkinje.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić pohvalila se na instagramu fotografijom sa bivšom gspođom Geta.Kaja je na Ibicu otputovala sa svojim mužem Džuniorom Džekom
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.