Gasolov nemogući šut, Voriorsima se žuri, ne mogu da čekaju trenera i Duranta! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasolov nemogući šut, Voriorsima se žuri, ne mogu da čekaju trenera i Duranta! (video)

Najbolja utakmica plej-ofa do sada, Memfis izjednačio protiv San Antonija. Golden Stejt na pragu polufinala, Džon Vol ne može sam.

Bilo je jasno i pre ove serije, San Antoniju neće biti lako. Memfis je posle drame slavio i u drugom meču kod kuće, krećemo od početka, rezultat je 2:2.

"Grizliji" su posle produžetka oborili Sparse, iako je Majk Konli ubacio 35 poena, a Leonard na drugoj strani 43, junak je Gasol.

Španac je pogodio u poslednjoj sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za pobedu. Iako je bio odlično čuvan, iako su Sparsi odigrali odbranu, on je iz veoma teške pozicije rešio meč.

Grit. Grind. Gasol. Game. pic.twitter.com/PsrPHou8mn

— Bleacher Report (@BleacherReport) April 23, 2017
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.