Fotografija koja je zapalila internet: Možete li da pogodite koja od ove tri dame je majka?

Izvor: Story, 05.Feb.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija koja je zapalila internet: Možete li da pogodite koja od ove tri dame je majka?

Kada je Kejlan Mahoums objavila fotografiju sa svojom sestrom bliznakinjom i majkom, ljude na društvenim mrežama obuzela je konfuzija.

foto: Twitter

- Mama, sestra i ja - napisala je Kejlan na svom nalogu na Tviteru. A zbog toga što ove tri dame dele isti mladalački sjaj, te više izgledaju kao tri bliznakinje, niko još ne može da zaključi koja je od njih majka, piše Kurir.

Od kako je objavljena, fotografija na Tviteru, podeljena je više >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << od 18.000 puta i lajkovana više od 30.000 puta. Nakon ovakvog viralnog uspeha, porodica iz Indijanapolisa napravila je i nalog na Instagramu.

Ali veliko pitanje ostaje, koja je od ove tri prelepe dame majka?

Mom, twin & me.❤️ pic.twitter.com/2l5QEfYX1f

— Kaylan Mahomes (@kaylan_17) January 28, 2016
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) OVA FOTKA JE NAPRAVILA PRAVU POMETNJU: Koja je od njih mama, a ko su ćerke?

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 01:10

Otkako je 28. januara Kejlen Memeos objavila porodičnu fotografiju na svom profilu na Tviteru, hiljade ljudi iz celog sveta ne mogu da otkriju ko je mama a ko ćerke od tri žene na slici...Kejlen je objavila fotografiju sa opisom "Mama, bliznakinja i ja", a njen tvit je postao apsolutni hit o kojem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.