FANOVI DŽASTINA BIBERA PRETE IVANOVIĆU: Prerezaćemo ti grkljan!

Izvor: Press, 28.Feb.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANOVI DŽASTINA BIBERA PRETE IVANOVIĆU: Prerezaćemo ti grkljan!

Voditelj Ivan Ivanović ponovo je razbesneo fanove Džastina Bibera i Selene Gomez, koji su svoj bes iskalili na Tviteru i to uz vrlo oštre pretnje.
Poslednja u nizu šala koju je voditelj izrekao na račun Džastina Bibera i Selene Gomez nije se dopala ni "biliberima" ali ni "selantorima", kako inače sebe nazivaju vatreni fanovi ovih muzičara.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ZAŠTO SE BRAT KIM KARDAŠIJAN UPROPASTIO? Jedna pevačica je kriva za njegovu DEPRESIJU!
U KUĆI SU MI BILI I POLICAJCI I MAFIJAŠI! Ovako je Goca Božinovska pričala o surčinskom klanu!
PRIJATELJI I U DOBRU I U ZLU: OVI PEVAČI su bili uz Pejovića u NAJKRITIČNIJIM MOMENTIMA!
   
Ivanović ih je u poslednjoj emisji ismejao jer mu bez prestanka prete na društvenim mrežama. Kako kaže, što su njihove pretnje oštrije, to je njemu zabavnije. Ispričao je kako je dobio poruke u kojima stoji da mu žele da "umre od najgore bolesti", da će ga napasti užarenom šipkom...
Potom je uzeo u ruke Bibliju i šaljivo rekao:
- Neka živi 100 godina Džastin Biber, Selena Gomez i One Direction. Samo da znate reći nekom da je gej nije uvreda već prirodna sklonost - dodao je voditelj.
Tek onda je krenula salva uvreda i pretnji na Tviteru, a Ivanović ih je sve redom objavio na svom profilu, uključujući i onu u kojoj stoji da će ga zaklati.
Naime, fanovi benda "One direction" su okačili fotku na kojoj se vidi nekoliko noževa, a zatm su napisali: " Izaberi sa kojim da ti prerežem grkljan".

Voditelju su stigle i poruke sadržine: "Tesko tebi directioneri,selentori i belieberi se dogovaraju da te prebiju nisi svjestan sta smo spremni uraditi za nase idolee jbs", dok su mu sa druge strane poručili: "Alo breee ko si ti da vredjas Selenu i selenatore? Beliberi,directioneri i selenatori se dogovaraju da te prebiju! Ako te nadjem.."
Inače, ovo nije prvi put da voditelj vodi rat sa ostrašćenim tinejdžerskim fanovima na Tviteru, a  sve je počelo kada je Ivanović, u jednoj u ranijih emisija za Bibera rekao da izgleda kao ružna lezbejka.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fanovi Džastina Bibera ponovo pretili Ivanu Ivanoviću: Zaklaćemo te!

Izvor: Svet, 28.Feb.2015

Ivan Ivanović ponovo se našao da udaru obožavatelja Džastina Bibera, ali i fanova Selene Gomez i grupe “One Direction” (šta je Ivan rekao pročitajte OVDE).. Svi oni osuli su drvlje i kamenje po voditelju, uz salvu pretnji i uvreda koji su iskazali na Tviteru.. “Izaberi sa kojim da ti prerežem...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.