Evo ko je sve čestitao Novaku i Jeleni

Izvor: Story, 22.Okt.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko je sve čestitao Novaku i Jeleni

Jelena Đoković porodila se 21. oktobra u večernjim satima i na svet donela malenog Stefana Đokovića, a vi pogledajte koje su sve javne ličnosti preko Twitter-a čestitali slavnom paru

Novak i Jelena Đoković, foto: Story press

Nakon što je Novak Đoković objavio na svom Twitter profilu da je postao ponosni otac jednog malenog Stefana, usledile su čestitke od njegovih obožavalaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kolega i prijatelja.

- Stefan, naš anđeo je rođen! Ja sam mnogo ponosan na moju prelepu suprugu Jelenu! Hvala vam svima na vašoj ljubavi i podršci! Volimo vas sve - napisao je Novak.

Pogledajte neke od prih čestitki na Twitter-u:

- Mnogo toplih čestitki Jeleni i Novaku zbog rođenja njihovog prvog sina! Željim vam sve najbolje - napisala je srpska teniserka Ana Ivanović.

Zašto se Novak javno zahvalio Jeleni, pročitajte OVDE.

- Čestitke od porodice Beker za vašeg prvog sina Stefana - napisao je Boris Beker.

Oglasila se i pevačica Nataša Bekvalac:

- Čestitamo našim dragim prijateljima, Jeleni i Novaku i njihovim porodicama. Ne možemo da dočekamo da upoznamo našeg malog prijatelja! Ljubav - napisala je Biljana Tipsarević.

Fotografije sa venčanja Jelene i Novaka, pogledajte OVDE.

Oglasila se i srpska teniserka Jelena Janković:

- Čestitamo Novaku na rođenju sina Stefana! Željimo Novaku, Jeleni i bebi Stefanu sve najbolje - napisali su iz Davis Cup-a.

Šta je Novak pomislio kada je ugledao Jelenu u venčanici, pročitajte OVDE.

- Čestitamo Novaku i Jeleni na rođenju njihovog prvog sina, Stefana - napisali su iz ATP World Tour-a.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.