Đetići doveli tamnoputog Crnogorca

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2014, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đetići doveli tamnoputog Crnogorca

Bivši crnogorski reprezentativac pojačao Podgoričane

Podgorička Budućnost dobila je veliko pojačanje uoči početka Jadranske lige! Novi član Đetića je od večeras američki plejmejker Omar Kuk, javio je na Tviteru njegov menadžer Miško Ražnatović.

Kuk je ranije igrao za crnogorsku reprezentaciju i poseduje pasoš ove države tako da neće zauzimati mesto stranca u sastavu Budućnosti. Bivši plejmejker Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zvezde dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Lijetuvos Ritasom. Kuk će biti veliko pojačanje na spoljnim pozicijama gde Podgoričani već imaju Rejnoldsa, Ćapina, Mijatovića i Nikolu Ivanovića.

Ražnatović je najavio da će Kuk sutra doputovati u Podgoricu na potpisivanje ugovora sa crnogorskim klubom.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Twiter,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliko pojačanje za Podgoričane: Omar Kuk prešao u Budućnost

Izvor: Blic, 30.Sep.2014

Američki košarkaš Omar Kuk novi je igrač podgoričke Budućnosti, rekao je menadžer Miško Ražnatović...Ražnatović je na društvenim mrežama napisao da će se Omar Kuk priključiti ekipi u sredu...Kuk je tokom karijere, između ostalih klubova, nastupao za Crvenu zvezdu i Lijetuvos Ritas...Buducnost...

Nastavak na Blic...

Bivši plej Zvezde u Budućnosti

Izvor: Sportal.rs, 01.Okt.2014, 08:44

Američki plejmejker Omar Kuk nova je akvizicija podgoričke Budućnosti, napisao je poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović na Tviteru. On je na društvenoj mreži naveo da će se Kuk Podgoričanima priključiti u sredu...Kuk je tokom karijere, između ostalih, igrao za Crvenu zvezdu i Lijetuvos...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.