Ćerka Vitni Hjuston opet pokušala samoubistvo?

Izvor: Mondo, 01.Feb.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Vitni Hjuston opet pokušala samoubistvo?

Bobi Kristina Braun pronađena je bez svesti kako pluta u kadi.

Foto: Twitter/Bobbi Kristina

Ćerka Vitni Hjuston pronađena je u svojoj kući u Los Anđelesu, i hitno prebačena u bolnicu pošto je bila bez svesti.

Njen suprug (i usvojeni brat) Nik Gordon je pronašao Bobi kako pluta licem na dole u kadi, izvukao je i počeo da joj daje veštačko disanje. Hitna pomoć odvezla je mladu rijaliti zvezdu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u bolnicu.

Nije poznato šta se Bobi Kristini (21) dogodilo pa je završila u kadi bez svesti, ali okolnosti jezivo podsećaju na situaciju u kojoj je njena majka izgubila život.

Vitni Hjuston pronađena je u hotelskoj kadi, a autopsija je pokazala da je umrla od mešavine droge i alkohola.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćerka Vitni Hjuston u veštačkoj komi, lekari se bore za njen život!

Izvor: Press, 01.Feb.2015

Ćerka Vitni Hjuston i Bobi Brauna, Bobi Kristina Braun (21) pronađena je juče u svojoj kući u kadi punoj vode bez znakova života. Nju je pronašao njen suprug Nik Gordon i pružio je prvu pomoć dok nije stigla policija i Hitna pomoć. ...

Nastavak na Press...

Ćerka Vitni Hjuston opet pokušala samoubistvo?

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2015

Ćerka Vitni Hjuston, Bobi Kristina, pronađena je u svojoj kući u Los Anđelesu, i hitno prebačena u bolnicu pošto je bila bez svesti...Njen suprug (i usvojeni brat) Nik Gordon je pronašao Bobi kako pluta licem na dole u kadi, izvukao je i počeo da joj daje veštačko disanje. Hitna pomoć odvezla...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.