ČITAJTE NA VESTI DIGITAL:  Ekskluzivna ispovest Milije Milosavljevića Ktitora

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČITAJTE NA "VESTI DIGITAL": Ekskluzivna ispovest Milije Milosavljevića Ktitora

Vlasnik fabrike nameštaja "Ktitor" Milija Milosavljević poslednjih godina veoma je aktivan na Tviteru, a ovih dana uzburkao je celokupnu javnost svojim stavom o dolasku Ikee u Srbiju. Iako mu švedski gigant nije direktna konkurencija, ustao je u zaštitu drvoprerađivačke industrije u našoj zemlji.

Mnogi su mu zamerili zbog toga, ali je po sopstvenom priznanju rekao ono što je osećao u tom momentu. Žao mu je ako se neko osetio uvređenim zbog toga. Priznaje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ikein nameštaj kupovao i to deci dok su studirali u Barseloni.

Manje je poznato da Milija već godinama stipendira decu koja su ostala bez roditelja. Jedan od njegovih najranijih štićenika sada je direktor banke u Londonu. Od pre nekoliko godina pomaže i Marka Vučinića, dečaka iz Sočanice sa severa Kosova, kome su u saobraćajnoj nesreći poginuli roditelji, sestra i brat.

Tu je i malena Neila Šipčanin iz Novog Pazara, koja je ostala bez majke, sestre i bake. S ponosom ističe da je ova devojčica njegovo jedanaesto dete, koje namerava da školuje dokle god devojčica bude htela da uči.

Kaže nam da 300 dana u godini provodi na savskom splavu. Baš tu su ga posetili reporteri "Vesti" i zabeležili njegovu ekskluzivnu ispovest koju možete da pročitate u Vikend izdanju Vesti i na - Vesti Digital.

Za to je dovoljno samo da preuzmete aplikaciju:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Vesti od kuće, u Vašoj kući.

Već 25 godina ih listate, a sada možete i digitalno.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.