ČESTITKE VELJI: Postao si idol nacije!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČESTITKE VELJI: Postao si idol nacije!

Naš plivač je i od državnog vrha, ali i od mnogih na Tviteru, dobio čestitke povodom velikog uspeha na prvenstvu Evrope

Naš plivač Velimir Stjepanović potpuno je oduševio naciju osvajanjem i druge zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u plivanju.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitali su našem plivaču.

„Fantastičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uspehom i osvajanjem druge zlatne medalje zadivili ste Srbiju, celu Evropu i svet. Hvala Vam za sve što ste učinili za našu zemlju. Ponosni smo što imamo takvog sportistu i čoveka kao što ste Vi“, istakao je premijer Vučić u čestitki.

„Dve medalje u dve discipline dokaz su nespornog talenta našeg mladog plivača. Velimir svojim veličanstvenim pobedama zasluženo postaje idol nacije. On se i današnjim rezultatom po drugi put ove sezone pridružio sportistima koji pružaju odličan primer mlađim generacijama da trud, požrtvovanost i vera u sebe donose sjajne rezultate“, navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Posle one u trci na 400 metara slobodno, Stjepanović je trijumfovao i u duplo kraćoj deonici. Na Tviteru su se oglasili ponzate ličnosti koji su čestitali mladom plivaču.

Pitam se kakav je osecaj dobiti najveceg plivaca Nemacke u Berlinu, @VelStjepanovic ?

— Milorad Cavic (@Milorad_Cavic) August 20, 2014

Svaka cast “LJUDINI” !!! Sve cestitke na ZLATU !!! @VelStjepanovic

— Nikola Radjen (@RadjenNikola) August 20, 2014

Auuu sta radi ovaj deckooo… Bravooo Veljooo!!!

— Danilo Andjusic (@Djusa33) August 20, 2014

Velja Stjepanović za 2 dana ušao u istoriju našeg sporta. Ko prati sport zna šta znači biti evropski prvak na 200 i 400 m slobodnim stilom.

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) August 20, 2014

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.