Baloteli kažnjen novčano i suspenzijom zbog komentara na Tviteru

Izvor: Press, 18.Dec.2014, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli kažnjen novčano i suspenzijom zbog komentara na Tviteru

Italijanski fudbaler moraće da plati 25.000 funti i preskočiće jednu utakmicu zbog anti-semitskog komentara
 Mario Baloteli ponovo mora na pauzu! Kontroverzni italijanski fudbaler i napadač Liverpula dobio je jedan meč suspenznije i novčanu kaznu od od 25.000 funti zbog gluposti koju je napisao nedavno na Tviteru, a okarakterisana je kao anti-semitski komentar.

Italijanski fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je, preko portparola kluba, poručio da nema nameru da se žali na ovakvu odluku Fudbalskog saveza Engleske.
“Prihvatamo ovakvu odluku nadležnih organa, a sve dalje poteze povlačićemo na relaciji klub – igrač”, navodi se u saopštenju trofejnog engleskog kluba.

Iako je nakon sporne poruke na Tviteru fudbaler pokušao da se opravda uz izjavu da je njegova starateljka Jevrejka, na kraju nije bilo popusta za Balotelija.
“Nemoj biti rasista. Budi kao Mario. On je italijanski vodoinstalater kojeg su napravili Japanci, a koji govori engleski i izgleda kao Meksikanac...I skače kao crnac i grabi novčiće kao Jevrejin“, pisalo je na spornoj slici na kojoj je bio nacrtan Super Mario, legendarni lik iz video igre.

Baloteli je prošlog vikenda igrao za Liverpul prvi put posle pauze od šest mečeva zbog povrede, a Crveni su izgubili sa 3:0. Preskočio je, doduše, duel Liga kupa sa Bornmutom (3:1) u četvrtfinalu Liga kupa.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.